tisdag 1 maj 2012

Sköna maj

Några dagar ledigt, sol, värme, mer behövs inte. Nu hade vi besök av familjen Rehnberg under valborg, säkert tre år sen vi sågs. Väldigt kärt återseende. Nästa gång i Falun...
Träning: 70 + 76 km landsväg lördag söndag, lite krispig på söndagen. Tre timmar mtb på gästrikeleden från Hemlingby till Bäckvägen och hem idag.Skall man cykla den leden, undvik sträckan före Valbo. Delvis nyanlagd, massor av sten och bitvis endurokört. Inge kul, sen blev det bättre med ett par fina passager. Nästa gång blir det upp mot Rönnåsen i Ockelbo, tror leden är dragen mer på skogsvägar kring Högbo.
Nattduksbordet: Rena anarkin av Wody Allen, jag skrattar högt, har saknat det. Läsningen kommer tillbaka förhoppningsvis. Läser också Grand Slam av Claes Holmström. En favoritförfattare. Trubaduren på after work spelade en Neil Young låt, lyssnade sedan på Spotify, därefter tänkte jag på diskussionen i Tredje stenen från Solen, om hur det bästa rockbandet skulle se ut. Karaktärerna enades om att Crazy Horse i princip var världens bästa band. En snabb googling på Holmström visade att han skrivit en tredje bok, Grand Slam, som jag inte läst, men de hade den på Sandvikens bibliotek. Undrar vad Holmström gör idag?
Att se fram emot:  mina föräldrar kommer hit till veckan, på kristi himmelsfärd åker vi till Sundsvall.
Musik: hörde Blind i nån remix på pizzeria Bakfickan i väntan på Frutti di Mare och Hawaii, det är en grym discolåt ändå.
Bilunderhåll: uppe i 1400 mil sedan oljebyte, dåligt samvete.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar