söndag 20 november 2011

Visning igår

Vi var i Gävle och tittade på ett hus, vi gillade det, det höll vad det lovade i annonsen, lite slitnare ytskikt än på bilderna, men i stort precis det vi behöver. Staketet var helruttet, men å andra sidan överraskade grunden med att vara mera nyligen dränerad än jag trodde. Så nu återstår att se hur många och hur villiga spekulanterna är.

Efteråt gick vi till Söder och letade upp en restaurang, det blev hamburgare på Texas Longhorn, de hade ett gott sortiment av öl, testade ett isländskt pale ale Skjalfti och ett sommaröl från Jädraås bryggeri. De serverade i iskylda glas.

Klockan 21:15 började kvällens begivenhet, Tintin i 3D på engelska. Det har östs en del skit över den filmatiseringen, men också lovord. Jag gillade den skarpt, kalkonscenen i öknen med flygplanet var en miss men många tycktes uppskatta den. Haddock var ju ännu bättre i filmen än i albumen, precis rätt karaktär. Möjligen är originalet buttrare och mindre av ett naturbarn. När man kommer ut från salongen så är det i ett parkeringshus, det känns så B, lusten att snacka film tvärdör.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar