torsdag 4 mars 2010

Alla cylindrar

Vilket "lov" so far, hantverkarna kom vid 07:20, jag och Kajsa flänger runt och gör rockad på tusen pryttlar. Cornelias rum blev färdigt idag, Astrid får dela rum med Cornelia i en vecka till - fast nu i Cornelias rum. Den gamla barnkammaren håller vi på att utrymma, på måndag kommer målaren. Barskåpet bars upp på vinden och in i vardagsrummet kommer tre röda bokhyllor från fucking IKEA. När jag burit upp alla böcker från källaren upptäcker jag att jag saknat dem, det är som om fem års småbarnstillvaro vände upp och ned på allt. Nu börjar vi där vi slutade, har tom hunnit träna mer än på flera år.
På förmiddagen hann vi med lite skridskoåkning på Tingvalla, perfekt nyspolat och soligt. Nordanvinden blåste så vi bara kunde glida med.

I måndags blev det löppremiär för i år, det har varit enklare att åka skidor. 65 minuter, kändes i benen på tisdagen. Onsdagens längdåkning på I2 området var sagolik, vilken tillgång för kommunens medborgare. Grava skidklubb har gjort ett fint arbete, det perfekta manchestern mellan spåren ute på Bryngfjordens golfbana höll världscupstandard, det blir inte bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar