lördag 27 februari 2010

Ledig

Nio dagars ledighet, känns inte riktigt som jag behöver det, hade precis kommit upp i varv.

Arbetet med Solsta CK, ombyggnation hemma, träning, sportlovsaktiviteter med barnen, handledarkursen, gäster till helgen och något bokreafynd kan jag ändå slå ihjäl tiden med...

Ett sänke just nu är en lätt förkylning tillsammans med snösmältning. Förhoppningsvis blir det skarföre till veckan när kylan kommer åter.

I den svenska ankdammen kretsar allt kring SJ, Ulf Adelsson försvarar sig med att angripa bristen på investeringar. Helt riktigt, men i grunden har man samtidigt skapat en organisation som inte klarar den turtäthet man erbjuder, en vanlig grönvinter funkar det oftast men inte nu. Fixa ny vintertidtabell? Får man ingen tågbiljett är det inte hela världen, men ställs skiten in fem minuter innan avgång är det värre - svår logik att förstå?

Många funderingar kring cykelklubben, vi behöver vakna upp ur den dvala vi befunnit oss i sedan 2006. Ett glädjeämne är Solsta Cykel & Sport, en riktig klippa. Samtidigt är det en del av orsaken till dagens situation. När nya krafter skall ta över är det ett stort tomrum att fylla. Ett gott ledarskap gör sig inte oersättligt men ledarskap är en honungsfälla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar