söndag 27 september 2009

Veckorapport v39

Ännu en vecka med mycket jobb, Kajsa på resa och Cornelia fyllde sex år. Svärmor på besök och den rätta balansen mellan ansvar och förtroende skall nås. Barnen börjar bli lite varma i kläderna vilket naturligtvis innebär att de första sammanstötningarna kommer. Det blir nog bra...

Har följt Michael Yon på twitter och hans rapporter från Afghanistan, "we are losing the war" och detta kommer från en verkligt proamerikansk fd Green beret http://www.michaelyon-online.com
Väldigt intressant läsning, fattar inte varför Allan Widman(Fp) och Urban Ahlin(S)framhärdar i elfte september retoriken, det är dags att inse fakta, "Afghanistandoktrinen" är lika död som kalla krigs doktrinerna.

Testade 29 tums framhjul och 26 tums bakhjul på min mtb, klart intressant fortsätter utforskandet, har inget framhjul för skivbroms i den storleken så en ynka 160mm skiva bak skall bromsa framfarten. Men det kändes väldigt bra, lite otympligt i tvära svängar men samtidigt bättre balans, svårt att beskriva.
Cyklade en timme landsväg idag, 33km/h i snitt, grymt seg, kollade i dagboken och såg att 20 augusti var förra gången, jeeesus, inte undra på. Det är sprickan i ramen som gör att jag undviker landsvägen. Skall antagligen köpa ny ram. 8000kr för det billigaste som passar, inget kul, får kolla om Hammarö svets & smide kan laga den.
Medan kidsen var ute och lekte på barnkalaset hann jag se sista milen på VM, Cadel Evans värdig vinnare, Gustav Larsson gubbgrining för att han inte fick köra. Ärligt talat vad hade 195 cm storsvensk kunnat uträtta i Mendrisio?
Förväntningar
Nästa helg kommer Vernerssons, skall bli riktigt kul med Arvika martên.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar