söndag 20 september 2009

Vecka 38 - business as usual

Tillbaka till ruta ett igen, förkyld, virusen dansar jenka.
Förra veckans att göra lista, har blivit lite kortare.
Handbromsen är justerad, olja och filter bytt vid 207760 km. Skall försöka hålla bloggen som servicedagbok också, ny tag dyker upp, Bilunderhåll.
Ingenting är gjort vid gästrummet...ännu, men nu jäklar!

Läste Thomas Rathsacks förbjudna bok, Jaegerkorpset - i strid med eliten. Kan inte förstå vad som gjorde att danska försvarsmakten ville censurera delar av den. Trodde först det var en smart PR kupp men när jag läste boken såg jag ju att den var av alltför låg kvalitet för att smygpromotas. Antagligen gillade inte Frank Lissner episoden med pissflaskan;-)

Försöker samla ihop alla papper kring Solsta CK, behövs lite mera ordning inför bokslutet. Känns som vi behöver renodla verksamheten ytterligare. För övrigt har årets Vuelta varit av det lamare slaget, Valverde, när skall den killen åka dit egentligen? Stark di Luca varning på hans cykling, ni vet vad jag menar.

Dags att börja kika på vad som händer i politiken på Hammarö, trist med nedläggningen av akzo nobel, men det bara understryker vikten av en gemensam kommunal organisation, har sagt det förut, Stora Enso lägger ned i nästa lågkonjunktur, senast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar