söndag 18 januari 2009

Upp som en sol...

På pallen
1. Konstnären David Cerny ropar kejsaren är naken i EU frågan. Vilken King!! Läs mera på http://sydsvenskan.se/varlden/article406103/Konstverk-orsakar-brak-i-EU.html
2.Vinden har definitivt vänt i försvarsfrågan. Nu börjar tom sossarna prata om hur mycket som behövs för att försvara Sverige.
3. Georg Riedel tänker på barnen på Gazaremsan i sitt guldbaggetal
Sladd
Det är inget att göra, det är ett virus, hur länge skall vi fortsätta att säga så? Det finns miljoner med produkter för allt från nageltrång till eksem, men virus som kostar samhället miljarder i sjukfrånvaro och nedsatt produktion gör vi inte ett smack åt. Det är säkert svårt men det omöjliga tar bara lite längre tid eller?
I diket
Tjeckien vill stryka EU:s målsättning med barnomsorg för alla från tre års ålder. Hur tänkte ni nu?
Förväntningar
Funderar mer på nationaldagens Single Speed-event, börjar bli lite sugen.
Förväntningar 2
Som kassör i cykelklubben är det bråda dagar inför årsmötet, revisor skall snart ha alla uppgifter. Jag förväntar mig ansvarsfrihet för styrelsen.
Familjehändelse
Förkylning och feber för hela familjen inklusive farföräldrar en våning upp.
Kajsa har övergett Barcelonatanken och vill hellre åka till Holland igen, men det tarvar en bättre bil, nu kollar vi på en 9-5:a, 9000 börjar kännas för gammalt så här efter årsskiftet.
Veckans prylar
MTB ramen sprack innan jul, den nya kom i fredags, då behövdes ett nytt styrlager, vilket ledde till internetspaning vilket slutade med att jag äntligen fick tag på en kolfibergaffel till min racer. 1" gafflarna är ovanliga numera. Då har man plötsligt två lager att montera, samtidigt var det utförsäljning på styrlagerpressar vilket föranledde ett inköp. Dyrt vart det, men racern har länge saknat en kolfibergaffel, stål är bra men tungt. Skall bli spännande att väga efteråt. Och så var det två lager också, får ta dem efter den 25:e

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar